Bolu’da vahşet: 17 yaşındaki arkadaşını öldürüp yaktı

Bolu'da, 17 yaşındaki genç, arkadaşı tarafından boğazından bıçaklandıktan sonra cesedinin üzerine benzin dökülerek yakılmış halde bulundu.

Bolu’da vahşet: 17 yaşındaki arkadaşını öldürüp yaktı

Bolu’da, 17 yaşındaki Burak Altuntaş isimli genç, arkadaşı tarafından boğazından bıçaklandıktan sonra cesedinin üzerine benzin dökülerek yakılmış halde bulundu.

Olay, Bolu’nun Doğancı Mahallesi Kavakbaşı Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir ay önce İzmit’in Gölcük İlçesi’nde kaldığı yetiştirme yurdundan firar eden 17 yaşındaki Burak Altuntaş isimli genç, dedesiyle birlikte yaşamaya başladı. Yaklaşık 1 hafta önce yaşadığı evinden ayrılan ve bir daha da haber alınamayan genç için ailesi polis merkezine giderek kayıp ihbarında bulundu.

İhbar üzerine polis ekipleri Altuntaş’ı arama çalışmasını sürdürürken, dün bir çoban tarafından menfezin altında yakılmış bir erkek cesedi bulunduğu ihbarı geldi. Olay yerine giden ekipler, boğazından bıçaklanmış ve tamamen yakılmış erkek cesediyle karşılaştılar. Ceset üzerinde yapılan kimlik tespitiyle ölen kişinin, ailesi tarafından haber alınamayan Burak Altuntaş olduğu belirlendi.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Altuntaş’ı öldürdüğü tespit edilen 23 yaşındaki Fatih A.’yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Alemdar, “Burak Altuntaş ile 8 yıldır arkadaşız. Olayın olduğu gece alkol almak için cinayeti işlediğim yere gittik. Aramızda alacak verecek nedeniyle bir tartışma çıktı. Daha sonra kavga etmeye başlayınca boğazından 2 kere bıçakladım. Daha sonra eve giderek benzim aldım ve Burak’ı menfezin altına götürerek yaktım” dediği öğrenildi.

Cinayet zanlısı Fatih A.’nın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.