Biri komiser yardımcısı iki polis hayatına son verdi

Mersin'de ve Çanakkale'de biri komiser yardımcısı olmak üzere iki polis hayatına son verdi.

Biri komiser yardımcısı iki polis hayatına son verdi

Mersin’de 27 yaşındaki polis Tuğçe İnceler, oturduğu evdeki odasında tabancasını başına ateşleyerek yaşamına son verdi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde 2 yıldır görev yapan Tuğçe İnceler, dün akşam saatlerinde, meslektaşı Gülnaz Bora ile merkez Mezitli İlçesi Yeni Mahalle’ndeki birlikte oturdukları eve geldi. İnceler, kendi gibi polis olan ve yanlarına misafir olarak gelen kardeşi Melike İnceler ile bir süre sohbet ettikten sonra, dinlenmek için odasına geçti. Bir süre sonra Tuğçe İnceler’in odasından silah sesi geldi. Odaya koşan kardeşi ile arkadaşı, Tuğçe İnceler’i yerde kanlar içinde bulup, ambulans çağırdı. Gelen ambulansla hastaneye götürülen polis Tuğçe İnceler, yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Tuğçe İnceler’in neden intihar ettiğinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Komiser yardımcısı intihar etti

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Anafartalar Polis Merkezi Amirliği’nde görevli komiser yardımcısı 41 yaşındaki Musa Derinyar, görev başındayken beylik tabancasıyla intihar etti.

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında Cevatpaşa Mahallesi’nde bulunan Anafartalar Polis Merkezi Amirliği’nde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası komiser yardımcısı Musa Derinyar, polis merkezinin mescidinde başına dayadığı beylik tabancasını ateşledi. Silah sesi üzerine mescide giren mesai arkadaşları, Derinyar’ı yerde, kanlar içinde buldu.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Musa Derinyar kurtarılamadı.