Bir gecede mahalledeki bütün araçların lastikleri kesildi

Amasya'da 30'dan fazla aracın lastikleri gece saatlerinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi.

Bir gecede mahalledeki bütün araçların lastikleri kesildi

Amasya’da park halindeki 30’dan fazla aracın lastikleri gece saatlerinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Kurşunlu Mahallesi’nde park halinde bulunan bir çok aracın lastiklerinin kesildiğini gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Amasya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerinin yaptığı incelemede, 30’dan fazla aracın lastiklerinin kesildiği saptandı.

Aracının lastiği kesilen mağdur Suat Kandemir, başlarına ilk defa böyle durumun geldiğini söyledi. Duruma şaşıran bir diğer mahalle sakini Ali Özkan, “Mahallemizdeki hemen hemen bütün araçların, 35 aracı tekerleri bıçaklanarak indirilmiş durumda” dedi.

Sabaha kadar çalışıp evine geldiğinde otomobilinin lastiklerini görünce şok olan Kerim Danacı da “‘Patlamıştır’ diye düşündüm. Baktım arkadaki de inmiş. ‘Allah Allah’ dedim. Öbür araçların da aynı durumda olduğunu bilmiyordum sonradan fark ettim” diye konuştu.

Araçların bazılarının lastikleri mahalleye gelen bir lastikçi tarafından sökülüp değiştirilirken, Amasya Emniyet Müdürlüğü asayiş şube ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. (İHA)