Bir borç intiharı daha: 3 çocuklu baba, alacaklıların isimlerini kağıda yazdıktan sonra kendini astı

İzmit'te borçları nedeniyle intihar girişiminde bulunan bir kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bir borç intiharı daha: 3 çocuklu baba, alacaklıların isimlerini kağıda yazdıktan sonra kendini astı

İzmit’te borçları nedeniyle 2 gün önce intihar girişiminde bulunan Ahmet Çelik, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Küçük miktarlarda borcu olan kişilerin isimlerini ve borçlarının ödenmesini istediği notu yazdıktan sonra intihar girişiminde bulunan 53 yaşındaki Çelik, 2 gündür tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

İzmit Gültepe Mahallesi’nde borçlarını ve alacaklıların isimlerini bir kağıda yazarak intihar eden Ahmet Çelik, evde kimsenin olmadığı sırada tavana bağlı ipe kendini asmıştı. Eve gelen kızı babasını ipe asılı halde görünce komşularından yardım istedi.

Komşuları Ahmet Çelik’i asılı olduğu ipten indirirken, olay yerine gelen 112 Acil ekibi müdahalede bulundu. Kalp masajı ile duran kalbi yeniden çalıştırılan Ahmet Çelik kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 2 gündür tedavi gören Ahmet Çelik yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Ahmet Çelik’in yazdığı notta ölümünden kimsenin sorumlu olmadığı, küçük miktarlarda borçları bulunan birkaç kişinin ismi ile borç miktarlarını yazarak borçlarının ödenmesini istediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (DHA)