"Binali Yıldırım Yahudi lobisinden destek isteyecek"

Özel, "Amerika’ya gidiyor Binali Bey, görünürde vize krizini çözecek aslında Varlık Fonunu pazarlayacak ve Yahudi lobisinden destek isteyecek." dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Başbakan Binali Yıldırım’ın yerli ve milli lafını ağzından düşürmediğini belirterek, “Amerika’ya gidiyor Binali Bey, görünürde vize krizini çözecek aslında Varlık Fonunu pazarlayacak ve Yahudi lobisinden destek isteyecek.” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Meclis’te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özel’in konuşmasında ilgili bölüm şöyle:

 

“Yerli malı yurdun malı diyen Binali Yıldırım, yerli ve milli lafını ağzından düşürmeyen Binali Yıldırım, Rabia’yı zor da olsa ezberleyip meydan meydan tekrar eden Binali Yıldırım ne yapıyor, ABD’nin yerli ve milli parasıyla vergisiz ticaret yapmak için Malta’da şirket kurduruyor, çocukları şirket kuruyor. Size yerli ve milli para kullanın diyorlar ya kendileri Amerika’nın milli parasını, yerli parasını kullanıyorlar. Amerikan parasıyla ticaret yaparken vergi ödememek için de offshore hesapları kullanıyorlar. Binali Bey ne diyor, en iyi şirket eve en uzak şirket. Amerika’ya gidiyor Binali Bey, görünürde vize krizini çözecek aslında Varlık Fonunu pazarlayacak ve Yahudi Lobisinden destek isteyecek.”