Binali Yıldırım, Adalet Yürüyüşü’nü değersizleştirdi: FETÖ'cüler, bölücüler…

Başbakan Binali Yıldırım, bayramlaşma sebebiyle gittiği Erzincan’da, gerçekleşen Adalet Yürüyüşü’nü değersizleştirdi. Bayramlaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Yıldırım’ın gündemi, Adalet Yürüyüşü’ydü. Erzincan’ın Refahiye ilçesine bağlı Kayı Köyü’nde bulunan Başbakan Binali Yıldırım, gerçekleşen Adalet Yürüyüşü ile ilgili olarak, “FETÖ’cülerin, bölücülerin ayakta alkışladığı yürüyüşlerde bu milletin işi olmaz” diye konuştu. Yıldırım’ın diğer ifadeleri şu şekilde: “Yürürüz gece demeden, gündüz... View Article

Binali Yıldırım, Adalet Yürüyüşü’nü değersizleştirdi: FETÖ'cüler, bölücüler…

Başbakan Binali Yıldırım, bayramlaşma sebebiyle gittiği Erzincan’da, gerçekleşen Adalet Yürüyüşü’nü değersizleştirdi. Bayramlaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Yıldırım’ın gündemi, Adalet Yürüyüşü’ydü.

Erzincan’ın Refahiye ilçesine bağlı Kayı Köyü’nde bulunan Başbakan Binali Yıldırım, gerçekleşen Adalet Yürüyüşü ile ilgili olarak, “FETÖ’cülerin, bölücülerin ayakta alkışladığı yürüyüşlerde bu milletin işi olmaz” diye konuştu. Yıldırım’ın diğer ifadeleri şu şekilde:

“Yürürüz gece demeden, gündüz demeden yürürüz. Millet yürür, biz de beraber yürürüz. FETÖ’cülerin, bölücülerin ayakta alkışladığı yürüyüşlerde bu milletin işi olmaz. Bu millet birlik, gelecek, bayrak, istikbal ve istiklal için yürür.”