Beyaz Saray'dan açıklama: Türkiye ile yeni bir sayfa açmalıyız

Başbakan Yıldırım ve ABD Başkan Yardımcısı Pence arasında gerçekleşen görüşme hakkında açıklama yapan Beyaz Saray “Yeni bir sayfa açalım” dedi. Başbakan Binali Yıldırım ve ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence arasında Washington’da gerçekleşen görüşmeyle ilgili Beyaz Saray tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada şu mesajlar verildi: Türkiye ile yeni bir sayfa açmalıyız. Görüşmenin yeni bir sayfa açılmasına yardımcı... View Article

Beyaz Saray'dan açıklama: Türkiye ile yeni bir sayfa açmalıyız

Başbakan Yıldırım ve ABD Başkan Yardımcısı Pence arasında gerçekleşen görüşme hakkında açıklama yapan Beyaz Saray “Yeni bir sayfa açalım” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım ve ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence arasında Washington’da gerçekleşen görüşmeyle ilgili Beyaz Saray tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada şu mesajlar verildi: Türkiye ile yeni bir sayfa açmalıyız. Görüşmenin yeni bir sayfa açılmasına yardımcı olmasını umuyoruz. Müttefikler olarak yapıcı diyaloğa ihtiyacımız var. İki ülke bu konuda mutabık kalmıştır. Terör tehditlerine karşı ABD Türkiye’nin yanındadır. Ortadoğu’da istikrar için görüşmeler sürecek. Hukuk sistemi içindeki süreç ve şeffaflığa dikkat edilmeli.