Bekir Bozdağ'dan "Zalimler için yaşasın cehennem" yanıtı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Denizli'deki kazada ölen Başsavcı ile ilgili "Zalimler için yaşasın cehennem" diyen Emre Uslu'ya yanıt verdi.

Bekir Bozdağ'dan

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Denizli’de makam aracına kamyon çarpması sonucu hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile ilgili “Zalimler için yaşasın cehennem” yorumu yapan firari Cemaatçi Emre Uslu’ya yanıt verdi.

ABD’de bulunan ve hakkında ‘FETÖ’ yöneticiliğinden arama kararı olan Emre Uslu, Alper’in ardından sosyal medya hesabından “Denizli Başsavcısı binlerce masum kadın çocuk genci içeri tıktı. Üstüne kamyon devrilmiş ölmüş. Yaşasın zalimler için cehennem…” diye yazmıştı.

Bakan Bozdağ ise Uslu’ya Twitter adresinden yanıt vererek şu ifadeleri kullandı:

“Denizli Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper, görevine giderken kazada ölmüştür; Allah indinde şehittir. Şehitler,ölmez, diridir, cennetliktir. Kimin cennete cehenneme gideceğine FETÖ ve onun köpekleri karar vermez; kimin cennete veya cehenneme gideceğine sadece Allah karar verir. Fetö ve köpekleri,başkaları için cennet/cehennemde yer dağıtacaklarına,bunca haksızlık ve suçtan sonra kendilerini ne beklediğine baksınlar.”