Bekir Bozdağ: Seçimle gelen seçimle gider ama...

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne (MTV) getirilmesi planlanan yüzde 40’lık zam ve belediye başkanlarının istifa ettirileceği iddiası ile ilgili açıklamada bulundu. Bozdağ, MTV’de yüzde 40 artışın aşağı indirilmesi için çalışmaların yapıldığını, yüzde 15 civarında öngörülen yeniden değerlendirme oranının çok üzerinde bir artış beklemediğini söyledi. “Parti’nin çekme hakkı var” Bozdağ, “Gökçek’in istifasının... View Article

Bekir Bozdağ: Seçimle gelen seçimle gider ama...

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne (MTV) getirilmesi planlanan yüzde 40’lık zam ve belediye başkanlarının istifa ettirileceği iddiası ile ilgili açıklamada bulundu.

Bozdağ, MTV’de yüzde 40 artışın aşağı indirilmesi için çalışmaların yapıldığını, yüzde 15 civarında öngörülen yeniden değerlendirme oranının çok üzerinde bir artış beklemediğini söyledi.

“Parti’nin çekme hakkı var”

Bozdağ, “Gökçek’in istifasının isteneceği iddialarına” ilişkin soruya da şöyle yanıt verdi:

“AK Parti bir dava hareketi. Davanın zarar görmesi söz konusu olursa herkes kendine bakacak. Herkes davanın çıkarını öncelemeli… Seçimle gelen seçimle gider, halk belediye başkanını seçerken şahsa oy veriyor ama bir yandan da partiye veriyor. Parti bir kişiyi koyuyorsa herhalde o kişiyi çekme hakkı da vardır.”