Bedduacı yandaşa 'ağzına layık' köşe bulundu

Her sabah A Haber'deki programındaki hakaretleriyle tanınan Erkan Tan şimdi de 'köşe yazarı' oluyor.

Bedduacı yandaşa 'ağzına layık' köşe bulundu

AKP’nin yayın organlarından A Haber’deki programında her sabah gazetecilere ve ‘MHP dışındaki’ muhalefete hakaretler yağdıran ve Mehter marşları eşliğinde şov yapan Erkan Tan, yandaş medyada uçuk kaçık komplo teorileriyle ‘kendine özel’ bir yer edinen Takvim gazetesinde ‘köşe yazarı’ olacak.

AKP medyasına yakın Hadi Özışık’a ait Gazeteciler.com‘un kulis bilgilerine göre Erkan Tan, yarından itibaren Takvim’in ‘yazar’ kadrosuna katılıyor. Habere göre Tan, gazetede haftada 4 gün köşe yazısı kaleme alacak.

Hemen hemen her programında muhalif bir ismi hedefine oturtup ağzına geleni saymasıyla bilinen yandaş ‘gazeteci’, CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu için “Allahım noolursun bu adamı cehennemine al” sözleriyle beddua etmişti. Tan, tutuklanarak hapse atılan ancak sağlık sorunları nedeniyle  yaklaşık sonra serbest bırakılan gazeteci yazar Hüsnü Mahalli’ye de “katilin iti” demişti.

‘Ağaçla röportaj’ yapan haber müdürü, Reina’yı Kraliçe Elizabeth’e bağlayan GYY…

Tan’ı ‘kadrosu’na katan Takvim, Türkiye basın tarihinin yakın döneminde asparagas ve tuhaf habercilik konusunda başa oynayan ‘gazete’leri arasında yer alıyor.

Gazete’nin ‘haber müdürü’ Mevlüt Yüksel, 2013 Haziran Direnişi esnasında Gezi Parkı’ndaki eylemlere karşı, “Kızılağaç dile geldi” diyerek Gezi Parkı’nda bir ağaçla yaptığını sandığı “röportajı” gazete manşetine koymuştu.

Takvim’in Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler ise, son olarak 39 kişinin yaşamını yitirdiği Reina Katliamı’nda asıl hedefin Kraliçe Elizabeth olduğunu öne sürmesiyle hatırlanıyor.