Baykal'ın 2019 turları devam ediyor

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal Gelibolu'da konuştu.

Baykal'ın 2019 turları devam ediyor
Referandumdan sonra CHP tabanına 2019 yılında yapılacak seçimlere işaret etmesi ile gündeme gelen CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal bugün de Çanakkale’de konuştu.
 
Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’ni ziyaret Baykal, iktidarın, referandumun ardından oldu bittiye getirip anayasayı değiştireceğini öne sürerek, “Maç henüz bitmedi. Millet kararı 2019’da verecek” dedi.
 
Gelibolu’nun referandum seçimlerinde kendini gösterdiğini ifade eden Baykal, sözlerine şöyle devam etti:
“Milletin anayasasından, tek kişi anayasasına geçecekler. Oldu bittiye getirip, ofsayttan atılan golle maç da bitti, diyecekler. Hayır maç henüz bitmedi. Daha maçın devamı var. Bunun için Türkiye’nin her yerinde bu cumhuriyetin bir evladı olarak, Atatürk evladı olarak bu mücadeleyi sonuna kadar götüreceğiz. Ofsayttan bir gol attıklarını düşünüyorlar. Millet ayakta, tribünler ayakta, hakem şaşkın ne yapacağını bilemez halde. Futbolcular ayakta saha karışmış, şimdi gol ofsayt mı, değil mi o tartışılıyor. Hakem kurulu karar almış, ‘ofsayt değil’ diye. Ofsayt olsa ne olur olmasa ne olur? Daha ortada 45 dakika var. Yani 2.5 yıl var. Sizin kararınızın hiçbir önemi yok, önemli olan milletin kararıdır. Millet de o kararı 2019’da size verecek.”
 
(DHA)