Balyoz mağduru Ali Türkşen'den Rasim Ozan'a: Beşiktaş'ta bir yürüyelim bakalım başına ne gelecek

"Hayırlı Konvoy" üyesi Ali Türkşen ile AKP'li Rasim Ozan Kütahyalı arasında 'canlı yayın' polemiği devam ediyor.

Balyoz mağduru Ali Türkşen'den Rasim Ozan'a: Beşiktaş'ta bir yürüyelim bakalım başına ne gelecek

Ergenekon ve Balyoz davalarında yargılanarak hapis yatan subayların kurduğu “Hayırlı Konvoy”ın üyelerinden Kurmay Albay Ali Türkşen’in o dönem sözkonusu davaları canhıraş savunmasıyla bilinen AKP’li Rasim Ozan Kütahyalı’yla polemiği devam ediyor.

Bir dönem eşi Negehan Alçı gibi kanal kanal dolaşarak bugün ‘kumpas’ olarak nitelenen Ergenekon, Balyoz, Odatv, KCK gibi davaların savunuculuğunu yapan Sabah yazarı Kütahyalı, bu kez de “Hayırlı Konvoy” üyelerini hedef alarak “Bu hainlerin fütursuzca hakaret ettikleri o Tayyip Erdoğan ve Erdoğan’ın yanında ortaya kellesini koyan bizler 17-25 Aralık savaşında Fetullahçı şerefsizlere karşı muzaffer çıkmasaydık şimdi şehir şehir gezip Erdoğan’a küfredenler hapiste çürüyor olacaktı” demişti.

Türkşen’e TV ambargosu

Kütahyalı’ya bu sözlerinin ardından sosyal medya hesabından “Hayatında bir gün olsun şerefinle yaşa diye” seslenen Ali Türkşen, yandaş yazarı canlı yayında teke tek tartışmaya davet etti. Ancak iddiaya göre, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından “Allah belanı versin” dediği yazısı nedeniyle Türkşen’e ana akım medyada ‘ambargo’ konulmuş durumda.

“Beşiktaş’ta yürüyelim bakalım”

“Beyefendiyi davet ediyorum herhangi bir kanalda, nerede isterse… Bana yolladığı mesajda ‘Karşıma isterseniz 5 kişi çıkın, ben tek başıma çıkabilirim’ dedi. Cinlik yapmaya çalışıyor, karşıma çıkacak yüzü yok” diyen Türkşen, Kütahyalı’nın “Evet Konvoyu” yapabileceğiyle ilgili iddiaya da “Ben Beşiktaş’ta oturuyorum. Rasim Ozan Kütahyalı ile bir ucundan diğer ucuna yürüyelim bakalım başına ne gelecek.” diye yanıt verdi.

RS FM‘e konuşan Ali Türkşen’in sözleri şöyle:

“Rasim Ozan Kütahyalı denen şahıs, biz davalardan yargılanırken iddianameden bir sayfa okumadan, duruşmalara gelmeden olmadık şeyler yazdı. O süreci bunların hakaretleriyle geçirdik. Beyefendi bizlerin darbeci olduğunu, kalkışma içerisinde olduğumuzu söylüyor. Herhalde birilerine yaranma ihtiyacı var. Yalan söylüyorlar, ben beraat ettim. Üstüne devlet ‘özür dileriz’ diyerek tazminat ödedi. Bize darbeci diyerek üstümüzden prim yapmaya çalışıyor. Beyefendiyi davet ediyorum herhangi bir kanalda, nerede isterse… Bana yolladığı mesajda ‘Karşıma isterseniz 5 kişi çıkın, ben tek başıma çıkabilirim’ dedi. Herhalde ‘Ben TSK’nın 5 general, amiral ve albay rütbesindeki adamlarına tek başıma yetebilirim’ demek istiyor. Bu ülkede Halk TV var, Ulusal TV var. İstediği zaman ayarlayayım dedim ama hala ‘öyle yapmayalım 5 kişi çıkın’ diyerek cinlik yapmaya çalışıyor. Karşıma çıkacak yüzü yok. Evet konvoyu yapmak için halkın arasına karışabilecek cesaretin ve yüzün olması lazım. Ben Beşiktaş’ta oturuyorum. Rasim Ozan Kütahyalı ile bir ucundan diğer ucuna yürüyelim bakalım başına ne gelecek. Kimsenin yüzüne bakabilecek bir insan değil”