Bakan Soylu'ya göre polis cenaze için elinden geleni yapmış!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP Eş Genel Başkanı Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesine saldırganlara yönelik gözaltı işlemlerinin başladığını söyledi. Saldırıya ilişkin “Gerekli idari ve adli tahkikatlar ve gözaltılar başlamıştır” açıklaması yapan Soylu, olayda göz göre göre gelen emniyet ihmali için ise “Bu ölümün olduğu andan itibaren, cenazenin sağlıklı bir şekilde defnedilebilmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik.”... View Article

Bakan Soylu'ya göre polis cenaze için elinden geleni yapmış!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP Eş Genel Başkanı Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesine saldırganlara yönelik gözaltı işlemlerinin başladığını söyledi.

Saldırıya ilişkin “Gerekli idari ve adli tahkikatlar ve gözaltılar başlamıştır” açıklaması yapan Soylu, olayda göz göre göre gelen emniyet ihmali için ise “Bu ölümün olduğu andan itibaren, cenazenin sağlıklı bir şekilde defnedilebilmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik.” savunmasını yaptı.

Soylu, açıklamasının devamında da, “Defin işleminin hemen akabinde gerçekleşen bu olaylar bizi üzmüştür” ifadelerini kullandı.