Bakan Eroğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na 'gaf' teşekkürü

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 'kararsız'ların 'Evet'e kaymasındaki katkısı nedeniyle teşekkür ettiğin"i söyledi.

Bakan Eroğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na 'gaf' teşekkürü

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “referandumda ‘kararsız’ların ‘Evet’e kaymasındaki katkısı nedeniyle teşekkür ettiğin”i söyledi.

Habertürk TV ekranlarında Buse Biçer’in sorularını cevaplayan Eroğlu, CHP liderinin gaflarının kararsız seçmenin tercihlerinin kendileri yönünde etkilediğini öne sürdü.

‘Evet’ oylarının önde olduğunu belirten Eroğlu, anket rakamlarını telaffuz etmenin insanları rehavete sokacağı düşüncesiyle rakam belirtmediklerini ifade etti.

“Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum”

Eroğlu, “28 il gezdim. Ben Türkiye’de her noktaya gitti aşağı yukarı. Her zamankinden daha büyük bir heyecan var. Özellikle son haftalardaki heyecan ile ‘Evet’ oylarında artış görüyorum. Kesinlikle milletimizin istikrardan yana oy kullanıp ‘Evet’ diyeceğini düşünüyorum. Sayın Kılıçdaroğlu’nun bazı ifadeleri milletin aklını karıştırıyor. Ama yaptığı gaflar kararsızların ‘Evet’e kaymasında etkili oldu. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.