Bahçeli'den Erdoğan'a tam destek, CHP'ye veryansın

MHP lideri Devlet Bahçeli, Washington'a giden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a desteğini yineledi.

Bahçeli'den Erdoğan'a tam destek, CHP'ye veryansın

AKP’nin ‘başkanlık ortağı’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Donald Trump’la görüşmek üzere Washington’a giden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a desteğini yineledi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, Erdoğan’a desteğini şu sözlerle dile getirdi:

Buradan güçlü bir şekilde söylüyorum; Cumhurbaşkanının arkasında  Türk milleti vardır. Hiç kimse gaflete düşüp Türkiye’yi küçümseme yanlışına düşmemeli. Cumhurbaşkanımız arkasına milletimizin duasını alarak muhattaplarının karşısına çıkacak. Cumhurbaşkanı ABD’ye gitmekle isabetli bir karar aldı. Şimdi sırada belgeleriyle  YPG-PYD bağlantılarını anlatmak kaldı. Cumhurbaşknı Erdoğan’ın yalnız olmadığını bu kürsüden bir kez daha söylüyorum.

CHP’yi hedef aldı: Şu işe bakınız ismi Atatürk’ün kurduğu CHP

AKP’ye desteğini tekrar ilan ederken CHP’ye çatmayı da es geçmeyen Bahçeli, CHP’li vekillerin tutuklu HDP’lilere yaptıkları ziyaretlere dikkat çekip, “Böyle bir partinin ismi şu işe bakınız ki Atatürk’ün kurduğu CHP’dir.” diye konuştu.

Bahçeli’nin CHP’yi hedef alan sözleri şöyle:

16 Nisan halkoylamasından önce CHP ve HDP arasında başlayan yakınlaşma siyasi nikahla tescillenme meydandadır. CHP’li kuryeler cezaevindeki HDP’nin malum eşbaşkanından aldıkları mesajları taşıyarak milletimize ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar. CHP yine mayınlı alanlarda dolaşıyor. HDP’ye fahri sözcülük yaptıkları ortadadır. Elbette milletimiz bunu iyi değerlendirecektir. Böyle bir partinin ismi şu işe bakınız ki Atatürk’ün kurduğu CHP’dir.