Bahçeli'den CHP'ye: Pervasızca belge sallayıp yeni cephe açmaya çalışan namertler!

MHP lideri Devlet Bahçeli, bu haftaki grup toplantısında da 'AKP Sözcülüğü' mesaisini sürdürdü.

Bahçeli'den CHP'ye: Pervasızca belge sallayıp yeni cephe açmaya çalışan namertler!

AKP ile 2019 seçimleri yolunda yan yana yürüyüşüne devam eden MHP, Tayyip Erdoğan ve yakınlarıyla ilgili “yurtdışına para aktarma” iddialarına da iktidar sözcülüğüne soyunarak yanıt verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşurken, CHP yönetimine “ABD’deki tezgahın tamamlayıcısı gibi hareket ederek pervasız belgeleri pervasızca sallayanlar, yeni cephe açmaya çalışan namertlerdir.” diye seslendi.

Bahçeli’nin konu ile ilgili sözleri şöyle:

Türkiye’yi sanık, şarlatanı tanık yapan, jürisi alık, iddiaları sarsak olan sözde hukuk sistemi her zaman her daim ayaklarımızın altındadır. Her zamna öfkemizin hışmına uğrayacaklardır. Biz demiyoruz ki ortada suç yoktur, demiyoruz ki şarlatan yargılanmasın. Hukuki sınırları Türkiye Cumhuriyeti’dir. Uluslararası kumpasın hükmü Türkiye’de geçmeyecektir. MHP duyarsız, tarafsız kalmayacaktır. Tarafımız sonuna kadar Türkiye Cumhuriyeti’dir. İhanet, melanet ve rezalatin kuşattığı bir ortamda tarafsızlık namussuzluktur. ABD’deki tezgahın tamamlayıcısı gibi hareket ederek pervasız belgeleri pervasızca sallayanlar, yeni cephe açmaya çalışan namertlerdir. İşguzar ve işbirlikçilerin gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. Yazıktır bu ülkeye, bu vatana. Yazıktır günahtır ayıptır bu millete. Biz yabancıların elinden su içip çanağından yemlenen çevrelere benzemeyiz. Bizim siyasetimiz ilkelidir, iradelidir. Atalarımız demiş ki, ilham mümine vesvese kafire benzer. 

Öfke, haset, tamah, kötülük, er kişinin değil, şer kişinin hasletleri arasındadır.