Bahçeli: "Partimizi tutarsızlıkla suçlayanlar..."

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’te takındıkları AKP destekçisi tavırlarının Başkanlık Anayasası’nın oylanacağı referandum sürecinde de süreceğini belirtti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “MHP, TBMM’de göstermiş olduğu ahlaki duruşun, olgun ve sorumlu tavırla birlikte isabetli kararın aynısını referandum sürecinde de ortaya koyacaktır.” şeklinde konuştu. Yazılı bir şekilde yaptığı açıklamada Türkiye işçi sınıfına... View Article

Bahçeli:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’te takındıkları AKP destekçisi tavırlarının Başkanlık Anayasası’nın oylanacağı referandum sürecinde de süreceğini belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “MHP, TBMM’de göstermiş olduğu ahlaki duruşun, olgun ve sorumlu tavırla birlikte isabetli kararın aynısını referandum sürecinde de ortaya koyacaktır.” şeklinde konuştu.

Yazılı bir şekilde yaptığı açıklamada Türkiye işçi sınıfına ve emekçi halka ihanet eden AKP ve MHP’li milletvekillerinin “geceli gündüzlü çalışmalarla üstlendikleri siyasi ve milli sorumluluğunun gereğini yerine getirdiğini” iddia eden Devlet Bahçeli, bundan sonrası için söz ve kararın millet olduğunun altını çizdi.

“Partimizi Tutarsızlıkla Suçlayanlar…”

Yapılan açıklamada aynı zamanda Devlet Bahçeli, partisinin anayasa değişiklik sürecinin başında takındığı tutumun 180 derece değişerek tükürdüklerini yalamalarıyla ilgili olarak da şunları söyledi:

“Partimizi tutarsızlıkla suçlayanların, dün söylediklerimizle bugünkü ifade ve irademizin çeliştiğini ileri sürenlerin ne kadar yanıldıkları, ne denli art niyetli oldukları yakında tüm yönleriyle anlaşılacaktır. MHP ne ilkelerinden ne ülkülerinden ne de ülkesinin emanetlerinden en ufak taviz ve dönüşü olmayan muazzam bir millet eseridir. Bunu anlamayan dar kafalıların, kriz ve kaosa yatırım yapan demokrasi ve millet muhaliflerinin MHP’yi karalama telaşı ve suçlama yarışı beyhude bir çaba olmaktan kurtulamayacaktır.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Devlet ve millet bekasını güçlendirmek, güvenceye almak, aynı zamanda milli uzlaşma ruhuyula sistem krizini büyüten fiili açmazı bitirmek amacıyla yüklendiği tarihi görevi gönül huzuruyla ifa ederek” üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti.