Atilla Taş tahliye edildi

‘FETÖ’nün medya yapılanması’ içinde yer aldıkları iddia edilen Atilla Taş, Murat Aksoy ve Davut Aydın tahliye edildi. ‘FETÖ’nün medya yapılanması’na ilişkin, 23’ü tutuklu 29 sanığın yargılandığı davada, Atilla Taş, Murat Aksoy ve Davut Aydın’ın tahliyesine karar verildi. ​2’si firari 29 sanığın yargılandığı ‘FETÖ medya yapılanması’ davasının duruşması, İstanbul 25’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Aralarında Atilla... View Article

Atilla Taş tahliye edildi

‘FETÖ’nün medya yapılanması’ içinde yer aldıkları iddia edilen Atilla Taş, Murat Aksoy ve Davut Aydın tahliye edildi.

‘FETÖ’nün medya yapılanması’na ilişkin, 23’ü tutuklu 29 sanığın yargılandığı davada, Atilla Taş, Murat Aksoy ve Davut Aydın’ın tahliyesine karar verildi.

​2’si firari 29 sanığın yargılandığı ‘FETÖ medya yapılanması’ davasının duruşması, İstanbul 25’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Aralarında Atilla Taş ve gazeteci Murat Aksoy’un bulunduğu 13’ü bu davadan 13’ü ise darbe girişimi soruşturmasından tutuklu 26 sanık, mahkemede hazır bulundu.Mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, Murat Aksoy ve Atilla Taş’ın tahliye edilmesini talep etti.

Kararının açıklayan mahkeme heyeti Atilla Taş, Murat Aksoy ve Davut Aydın’ın tahliyesine karar verdi. Dava, 4 Aralık’a ertelendi.