Arda Turan'ın annesi konuştu: Oğlumu bitirmek istiyorlar

Milli Takım kadrosundan çıkartılan Arda Turan'ın annesi Yüksel Turan, günlerdir gündemde olan oğlu hakkında konuştu.

Arda Turan'ın annesi konuştu: Oğlumu bitirmek istiyorlar

Milli Takım uçağında Milliyet spor muhabiri ve yazarı Bilal Meşe’ye saldırmasının ardından Milli Takım kadrosundan çıkartılan Arda Turan’ın annesi Yüksel Turan, günlerdir gündemde olan oğlu hakkında konuştu.

Star gazetesi’nden eski hakem Muhittin Boşat‘a konuşan anne Turan, “Arda’nın bitirilmek istendiğini” ileri sürdü.

“Arda son derece iyi ve normalde kimseyi kırmamaya özen gösteren biri.” diyen Yüksel Turan, “Bu ülkede hiçbir futbolcunun elde edemediği başarıları yakaladı, şimdi bedelini ödüyor. Toplu bir linç kampanyası ile oğlumu bitirmeye uğraşıyorlar. Son bir yılda oğlumla ilgili o kadar asılsız şey yazılıp söylendi ki, bunlara tepkisiz kalmak zor.” diye konuştu.

“Bilal Meşe’yle barışıp Milli Takım’a dönecek”

Anne Turan, Milli Takım uçağında yaşanan olaya üzüldüğünü ifade ederken “Oğlum bu ülkenin milli takımı için elinden gelen her şeyi yapıp, Ay yıldızlı formaya hizmet etti. Buna rağmen oğlumla uğraşıyorlar. Uçaktaki olaylara ben de çok üzüldüm. Arda’yı bu kadar strese sokan olayların geçmişine de bakmak lazım. Arda’nın Bilal Meşe’yle barışıp yine milli takıma hizmet edeceğine inanıyorum.” dedi.

“Barcelona’la sorun yaşarsa yine yurtdışında devam eder”

Arda Turan’ın annesi, şöyle devam etti: “Arda normal hayatında büyüklerine karşı çok saygılıdır ve aralarında geçen gerginliğe rağmen bugüne kadar evde (Milli Takım Teknik Direktörü) Fatih Terim’le ilgili kötü bir şey söylediğine de şahit olmadım. Arda şu anda Barcelona’nın mukaveleli futbolcusu. Eğer kulübüyle bir sorun yaşarsa, futbol hayatına yine yurt dışında devam eder.”