Ankara'da yolcu otobüsü TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar var

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yolcu otobüsü TIR'a arkadan çarptı.

Ankara'da yolcu otobüsü TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar var

Ankara 24 Ağustos 2017 tarihinde 6 kişinin ölümü, 40’a yakın kişinin de yaralanmasına yol açan yolcu otobüsü kazasından sonra güne yine benzer bir haberle uyandı.

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde yolcu otobüsü TIR’a arkadan çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı

Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında Gölbaşı’nın Konya yolu Vilayetler Evi Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Ankara-Konya Karayolu üzerinden Mardin’den Ankara’ya gelen 73 DZ 935 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, Vilayetler Kavşağı’nda sürücüsü Bilal Yeşilmen’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi aynı istikamette seyreden Metin Kantik’in kullandığı 73 FE 33 plakalı mısır yüklü TIR’a arkadan çarptı.

Muavin ve iki yolcu öldü

Ön kısmı hurda yığınına dönen otobüsün sürücüsü, muavini Veysel Yeşilmen ve iki yolcu hayatını kaybetti. Çok sayıda yolcu yaralanırken, yolcuların birkaçı bulundukları yerde sıkıştı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye erleri sıkışan yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı.

Aralarında yaşlı ve çocukların da bulunduğu yaralılar ambulanslarla tedavi edilmek üzere Ankara’nın çeşitli hastanelerine götürüldü. İtfaiye ekipleri, otobüsün içinde sıkışarak hayatını kaybeden şahısların cenazelerini kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.