AKP'li vekili 'ısırdığı' iddia edilen Eren Erdem'den sert sözler

AKP Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'yı ısırdığı iddia edilen CHP'li Eren Erdem sert açıklama geldi.

AKP'li vekili 'ısırdığı' iddia edilen Eren Erdem'den sert sözler

Dün gece Meclis’teki başkanlık anayasası görüşmeleri sırasında, CHP’li vekillerle AKP’liler arasında Meclis’te yaşanan arbedede CHP’li Eren Erdem’in, AKP Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’yı ‘ısırdığı’ iddia edilmişti.

Eren Erdem, bu iddiaya sert sözlerle cevap verdi. Meclis’in küçük düşürülmesi ve itibarının zedelenmesi için bu tür iddiaların ortaya atıldığını belirten Erdem, yandaş medyada çıkan haberlerle ilgili de ‘ısırıldığı’ iddia edilen vekili dava edeceğini söyledi.

CHP’li vekilin Twitter’dan yaptığı açıklamanın bazı bölümleri şöyle:

“Eren Erdem AKP’liyi ısırdı diye haber yapmışlar. Allah belanızı versin yalancılar! TBMM’de o ‘ısırılmış’ vekile soracağım, eğer o yaptırmışsa bu haberleri, hesabını verecek hukuk önünde. Aynı oy kabinine girmek, ISIRMAK, hönkürmek,çemkirmek, mecliste horlayarak uyumak, YALAN söylemek, iftira atmak AKP’nin karakteridir.

Düzeyi, seviyeyi bu hale bilinçli getiriyorlar. Vekil vekili ısırdı PALAVRASI, parlamenter sistemi küçük düşürme operasyonu. Yazık yazık! Bir meclisin saygınlığı ile bu kadar oynanmaz. Bu kadar sapkınca, bu kadar alçakça davranılamaz. Meclisin bir itibarı var! Bilerek, kurgulanmış şekilde TBMM’nin itibarını zedelemek için kavga çıkartıyorlar. Her türlü rezilliği bunun için planlamışlar!”