AKP'li müteahhit 'Hayır'cılara "Türkiye düşmanları" dedi, 2 dairesine iddiaya davet etti

Eskişehir'de AKP'li bir müteahhit, kendisiyle bahse girecek kişiye referandumdan 'Hayır' çıkması halinde iki dairesini vereceğini belirtti.

AKP'li müteahhit 'Hayır'cılara

Eskişehir’de AKP’li bir müteahhit, kendisiyle bahse girecek kişiye 16 Nisan referandumundan ‘Hayır’ çıkması halinde iki dairesini vereceğini açıkladı. ‘Hayır’ oyu kullanacaklara “Türkiye düşmanları” ifadesini kullanarak hakaret eden müteahhit, “İki tane dairemizi Türkiye genelinde ‘hayır’ çıkarsa hibe ediyoruz” diyor.

Eskişehir’de yaşayan ve müteahhitlik yapan Cevdet Kılıç adlı AKP’li müteahhit, sosyal medya hesabından “Ben diyorum evet çıkacak, hayırcılar diyor Hayır çıkacak, ben de nerede öyle delikanlılar, eğer Türkiye geneli Hayır çıkarsa 2 daire veriyorum. Var mı cesareti olan, iddia eden gelsin” diyerek kendisine ait dairelerin fotoğrafı paylaştı. Cevdet Kılıç, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı sistemi halk oylamasında ‘evet’ çıkacağını ama ‘hayır’ çıkması halinde Fatih Mahallesi’ndeki apartmanındaki 2 dairesini kendisiyle bahse giren kişiye vereceğini söyledi.

“Türkiye düşmanları” dedi, ‘hibe’ edeceğini açıkladı

Referandumda Türkiye genelinde ‘evet’ çıkacağını iddia eden Cevdet Kılıç’ın ‘Hayır’ oyu kullanacaklara ilişkin Tayyip Erdoğan ve AKP liderleri gibi “Türkiye düşmanları” ifadesinde bulunması dikkat çekti.

Kılıç’ın sözleri şöyle:

“Herkes kalkıp bir şeyler söylüyor. Biz diyoruz ki AK Partililer olarak Türkiye genelinde ‘Evet’ çıkacak ama maalesef Türkiye düşmanları dediğimiz, Türkiye karşıtları dediğimiz birtakım insanlarla bunun mücadelesi veriyoruz. Onlar da ‘Hayır’ diyorlar. Hayır çıkacak diye iddia ediyorlar. Ben de diyorum ki sizin liderleriniz boş konuşuyor, siz de liderlerinizin boş konuştuğu laflara itibar ediyorsunuz. Liderleriniz lafıyla hareket ediyorsunuz. Öyle boş konuşmayla, boş lafla iş olmuyor diyor. Biz de diyoruz ki ‘Onlar konuşur AK Parti yapar’ sloganıyla, biz AK Partililer sadece konuşmakla kalmıyoruz, icraat yapıyoruz. Şu görmüş olduğunuz iki tane dairemizi Türkiye genelinde ‘hayır’ çıkarsa hibe ediyoruz” dedi.