AKP'li İnceöz, Gülen'i ziyaret fotoğrafı için konuştu: Bu çok acı

AKP Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Fethullah Gülen'i ABD'deki evinde ziyaret ettikleri ana ilişkin çekilmiş olan fotoğrafı hakkında konuştu.

AKP'li İnceöz, Gülen'i ziyaret fotoğrafı için konuştu: Bu çok acı

Meclis’te muhalefet partilerinin İlknur İnceöz’ün Fetullah Gülen’le çekilmiş olan fotoğrafına atıf yapması üzerine AKP Grup Başkanvekili İnceöz konu ile ilgili açıklama yaptı.

“17-25 Aralık öncesiydi” bahanesine sığınan İnceöz, Gülen’in yanında olmaları nedeniyle başlarını bile örtme gereğini duydukları ziyarete ilişkin “Orada herhangi bir şey olmadı, herkesin ne fotoğrafları var onları bilemem.” dedi.

Meclis’te konuşan İnceöz şunları söyledi: 17-25 Aralık’tan önce 2013’ten önce üstelik öyle bir ziyaret olmaksızın o an çekilmiş olan fotoğraf karesi üzerinde burada her canınız yandığında o fotoğraf gündeme gelecekse bu çok acı. Orada herhangi bir şey olmadı, herkesin ne fotoğrafları var onları bilemem. Şunu da özellikle belirtiyorum; Bütün o KHK’larla işten atılmalar, ihraçlar burada bir kriter vardır; 17-25 Aralık’tan sonra yardım ediyorsan… Bir sürü kriter koyduk ki haksızlığın karşısında hep beraber durabilelim.