AKP'li belediye şehrin göbeğine gericiliğin simgesini dikti!

AKP kentlerin meydanlarını ucube yapılarla donatmaya devam ediyor.

AKP'li belediye şehrin göbeğine gericiliğin simgesini dikti!

Düzce’nin makam arabası ‘dram’ıyla hatırlanan AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Keleş, kente cihatçı Müslüman Kardeşler örgütünü simgeleyen ve AKP’nin de tüzüğüne giren ‘Rabia’ işaretinin heykelini dikti.

Kent merkezindeki çevre düzenlemeleri kapsamında Eski Terminal Kavşağı’na yerleştirilen ‘Rabia Heykeli’nde bir de AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan imzalı “Tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak” sözleri yer aldı.

Düzce’nin yerel kanalı Öncü Haber‘e konuşan Keleş heykele ilişkin “15 Temmuz’da yaşadığımız darbe sendromundan sonra bazı şeylerin artık bu ülkede olamayacağına karşı bazı sembolleştirmelere ihtiyacımız var. Bunlardan birisi Cumhurbaşkanımızın özellikle vurgu yaptığı ‘Tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak’ vurgusudur. Bunu da Arapçada 4 anlamına gelen ‘Rabia’ ile sembolleşti. Biz de onu Düzce’de ölümsüzleştirmek için yapmak istedik.” İfadelerini kullandı.

“Passat mı çekeyim yanlarına?” demişti

Keleş, makam arabasının Passat olmasına isyan ettiği sözleriyle hatırlanıyor.

mehmet keleş audi ile ilgili görsel sonucu

100-200 bin lira arasında değişen değerde Passat marka makam aracını 650 bin liralık bir AUDİ marka otomobille değiştiren Keleş, yapılan eleştirilere “Hendek Belediye Başkanı biner, Ankara Keçiören Belediye Başkanı biner, İstanbul Pendik Belediye Başkanı biner ama Düzce Belediye Başkanı binemez dersen buna itiraz ederim. Tamam biz o zaman neye binelim? Hepsi Audi ile gelsinler çeksinler, ben yanlarına Passat mı çekeyim? Ben Düzce’yi böyle mi temsil edeyim?” diye yanıt vermişti.