AKP'li belediye 'Hayır' araçlarını Eminönü'ye sokmadı: "Faşist Hollanda!!! Irkçı Avrupa!!!"

İstanbul Fatih'te AKP'li belediyeye bağlı zabıtalar, CHP'nin 'Hayır' kampanyası için kullandığı parti araçlarını Eminönü meydanına sokmadı.

AKP'li belediye 'Hayır' araçlarını Eminönü'ye sokmadı:

İstanbul Fatih’te AKP’li belediyeye bağlı zabıtalar, CHP’nin ‘Hayır’ kampanyası için kullandığı parti araçlarını Eminönü meydanına sokmadı.

CHP Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer olayla ilgili yaptığı açıklamada, ‘Hayır ‘araçlarının Eminönü meydanına sokulmadığı ve sırf bunun için onlarca zabıtanın görevlendirildiğini söyledi.

Özimer ayrıca Eminönü meydanında serbestçe dolaşan ve istediği yerde durarak burada propaganda yapabilen AKP’nin “EVET” aracına dikkat çekti. Özimer, “Hani nerede demokrasi? AKP’nin EVET aracına demokrasi var bizim araçlarımıza demokrasi yok… Böyle bir uygulama olamaz. Böyle bir adaletsizlik olamaz.” diye konuştu.

“Faşist Hollanda, ırkçı Avrupa…”

Yaşanan olaya CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu da Twitter adresinden, “Sirkeci’de aracımız AKP’nin sürekli faaliyet gösterdiği meydana sokulmuyor… Kim yasakladı??? Tabi ki faşist Hollanda!!! Irkçı Avrupa!!!” sözleriyle tepki gösterdi.