AKP'de Kongre devam ediyor: Yeni MKYK listesi açıklandı

Bugün gerçekleşen Olağanüstü AKP Kongresi'nde, AKP'nin yeni MKYK'sı açıklandı.

AKP'de Kongre devam ediyor: Yeni MKYK listesi açıklandı

Bugün gerçekleşen AKP’nin Olağanüstü Kongresi’nde konuşan Recep Tayyip Erdoğan şunları söyledi:

“Değerli yol arkadaşım, Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım, sevgili yol arkadaşların sizleri 998 gün sonra en kalbi duygularla selamlıyorum. Fiili bir ayrılığımız vardı ama bugün yine sizlerle beraberiz.

Siz kardeşlerime, bu uzun yolda, uzun ince bir yol dedik ya, inşallah gece gündüz yürümeye devam edeceğiz. Emaneti bugüne kadar taşıyan değerleri yol arkadaşım, gönüldaşım Binali Yıldırım beye teşekkür ediyorum. Fakat sizler de biraz sonra izleyeceksiniz. Önümüzde 2019 var. Mart’ta yerel seçimler, Kasım’da cumhurbaşkanlığı seçimi var. Onun için durmak yok. Çok çalışacağız. Ama unutmayın, bizim kapı kapı dolaşma geleneğimiz var, dolaşmaya da devam edeceğiz. Ve üzerimizdeki spekülasyonları, sandıkta cevabını vererek yine yok edeceğiz.”

Habertürk’ün yaptığı habere göre AKP’nin yeni MKYK listesinde Binali Yıldırım, Abdülhamit Gül, Efkan Ala, Ahmet Sorgun, Ali Aydınoğlu, Bekir Bozdağ, Berat Albayrak, Burhan Kuzu, Markar Esayan, Mehmet Muş, Mehdi Eker, Mustafa Ataş, Mustafa Şentop, Nurettin Canikli, Süleyman Soylu, Öznur Çalık, Ravza Kavakçı Kan, Zalkif Kazdal gibi isimler yer alıyor.

Tam liste şu şekilde: