AKP'de ikinci 'Ökkeş Namlı' skandalı: Beni eleştirene kamu hizmeti vermiyorum!

AKP'li Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, kendisini eleştiren AKP üyesinin ambulans talebini "Beni eleştirene kamu hizmeti vermiyorum" diyerek reddetti.

AKP'de ikinci 'Ökkeş Namlı' skandalı: Beni eleştirene kamu hizmeti vermiyorum!

16 Nisan şaibeli başkanlık referandumu öncesinde Osmaniye’de AKP’li Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı’nın ‘Evet’ oyu vermeyecek çalışanlarını işten atmakla tehdit edip, ‘Hayır’ oyu kullanacakları da “terörist” ilan etmesinin bir benzeri de Kocaeli’de yaşandı.

AKP’li Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, kendisini eleştiren AKP üyesi vatandaşın Farabi Hastanesi’nde yatan diyaliz hastası annesi için ambulans isteğini  “Beni eleştirene kamu hizmeti vermiyorum” diyerek reddetti.

Günaydın Kocaeli gazetesinin haberine göre, olay İbrahim Uzun adlı vatandaşın bu olayı sosyal medya hesabından duyurmasıyla ortaya çıktı. Gazeteye konuşan Uzun, olayın yaşandığını ve sosyal medya hesabında yazdıklarının birebir doğru olduğunu ifade etti.

Uzun, Facebook hesabında şunları paylaştı:

[Haber görseli]

http://gazetemanifesto.com/2017/04/13/video-akpli-baskandan-tehdit-ve-hakaretler-ekmegimizi-yiyip-hayir-diyen-serefsizdir-onlari-kovmazsam-namerdim/