AKP milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'ndan "100 yıllık prangalardan kurtuluyoruz" paylaşımı

AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun Başkanlık Anayasası’nın asıl hedefinin ne olduğunu ortaya koyan skandal bir video paylaşımı ortaya çıktı. Başkanlık Anayasası’nın Meclis’te oylandığı sırada çekildiği sanılan görüntülerde AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, 1923 yılında kurulan Cumhuriyet için “100 yıllık pranga” tabirini kullanıyor ve referandum sonrasında “prangalardan kurtulacaklarını” ifade ediyor. “Pranga” olarak bahsettiği Cumhuriyet Devrimi sayesinde milletvekili... View Article

AKP milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'ndan

AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun Başkanlık Anayasası’nın asıl hedefinin ne olduğunu ortaya koyan skandal bir video paylaşımı ortaya çıktı.

Başkanlık Anayasası’nın Meclis’te oylandığı sırada çekildiği sanılan görüntülerde AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, 1923 yılında kurulan Cumhuriyet için “100 yıllık pranga” tabirini kullanıyor ve referandum sonrasında “prangalardan kurtulacaklarını” ifade ediyor. “Pranga” olarak bahsettiği Cumhuriyet Devrimi sayesinde milletvekili seçilebilen Zehra Taşkesenlioğlu’nun kadın bir milletvekili olarak böylesine bir açıklama yapması, AKP’nin asıl hedefinin ne olduğunu ortaya koymaya yetiyor.

AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“100 yıldan fazladır bu topraklarda vurulan prangalardan kurtarmaya Rabbil Alemin bizi nasiplendirdi. Bu anlamda biz şanslıyız ve eminim ki referandum günü sandık başlarına gidecek olanlar bu heyecanı, bu sevinci ve bu özgürlükle ilgili gelecek olan mutluluğu her an ve her adımlarında yaşamış olacaklardır.”