AKP medyası: Trump'ı eleştirenler Türkiye düşmanlarına hizmet ediyor!

AKP medyasının amiral gemisi Sabah'tan Trump karşıtı eleştirilere 'uyarı' geldi.

AKP medyası: Trump'ı eleştirenler Türkiye düşmanlarına hizmet ediyor!

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump’ın göçmen karşıtı söylemleri, çoğunluğu müslüman 7 ülkeye vize yasağı uygulama kararı alması ve İsrail’e yönelik politikaları AKP cephesinden resmi düzeyde bir tepki görmezken, AKP medyasının amiral gemisi Sabah’tan Trump karşıtı eleştirilere ‘uyarı’ geldi.

AKP’ye yakın ‘düşünce kuruluşu’ SETA’nın Genel Koordinatörü ve Sabah yazarı Fahrettin Altun, Trump’ın politikalarından rahatsız olanların “Türkiye’nin düşmanlarına hizmet ettiğini” öne sürdü. Altun, yapılan eleştirilerle Türkiye’nin yeni ABD yönetiminin hedefi haline getirilmeye çalışıldığını savundu.

Altun’un “Dünya yetmez, anlıyor musun?” başlıklı yazısını ilgili bölümü şöyle:

“Trump’ın politikalarından rahatsız olanlar olabilir, olacaktır. ABD’de, Avrupa’da ne olur bilmem. Ama Türkiye’de özgürlük var, buyursunlar eleştirsinler.
Kendi değer dünyalarından hareketle bunu yaptıklarını iddia ediyorlarsa etsinler. Hadi ona da ses etmeyelim, inanalım!
Fakat ne olur devleti, hükümeti, Cumhurbaşkanı’nı kendi pozisyonlarına çekmeye uğraşmasınlar. Zira bunu memleket hatırına yapmadıklarını biliyoruz. İnsanlık namına yapmadıklarını da. Niyetleri ne olursa olsun Türkiye düşmanlarına hizmet ediyorlar. Referandum sürecine giren Türkiye’yi yeni ABD yönetiminin hedefi haline getirmeye çalışıyorlar.
Aman dikkat!”