Akit yazarı değil CHP'li Meclis üyesi: Mübarek Kadir gecesi kaldırın bu paçavrayı

Beşiktaş Belediyesi'nin Onur Haftası dolayısıyla sosyal medya hesabından önce paylaşıp sonra kaldırdığı gökkuşağı bayrağına

Akit yazarı değil CHP'li Meclis üyesi: Mübarek Kadir gecesi kaldırın bu paçavrayı

CHP’li Beşiktaş Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından gökkuşağı bayrağıyla yapılan “Freddie Mercury’nin askerleriyiz” paylaşımı, gerici söylem ve icraatlarıyla bilinen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar tarafından kaldırılmıştı.

Hazinedar, konu ile ilgili sosyal medya üzerinden bir de açıklama yaparak, “Sosyal medyada çalışan bir arkadaşımızın işgüzarlığı için bizi seven ve takip eden tüm yurttaşlarımdan özür dilerim. Biz sadece Hz.Muhammed Mustafa (Sav) ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün değerlerinin peşinde Devletimizin ve Milletimizin askeri oluruz…” demişti.

Paylaşımın kaldırılması ve Hazinedar’ın açıklamaları tepki çekerken, CHP’de gökkuşağı bayrağından duyulan rahatsızlık durmadı. CHP’nin İBB Meclisi ve Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Cevdet Bayram, sözkonusu paylaşım belediyenin hesabında artık olmamasına rağmen kaldırılmasını istedi. Gökkuşağı bayrağına ‘paçavra’ diyen Cevdet Bayram, Ramazan ayı ve Kadir Gecesi olmasına atıf yaparak da aynı gerekçelerle sokakta iftardan önce yemek yiyenlere saldıran ‘Ramazan dayakçısı’ gericileri aratmadı.

Cevdet Bayram, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar gibi eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e yakınlığıyla biliniyor. Bayram, Hazinedar’ın avukatı olduğu Mustafa Sarıgül’ün Belediye Başkanlığı döneminde Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulnuyordu.

cevdet bayram mustafa sarıgül ile ilgili görsel sonucu