Adil Öksüz adına Twitter hesabı açıldı

15 Temmuz darbe girişiminin 'kilit' isimlerinden olduğu belirtilen Adil Öksüz adına Twitter'da hesap açıldı.

Adil Öksüz adına Twitter hesabı açıldı

15 Temmuz darbe girişiminin ‘kilit’ isimlerinden olduğu belirtilen Adil Öksüz adına Twitter’da hesap açıldı.

Profilinde “Resmi tek hesabımdır, diğer fitne odaklı hesaplara itimat etmeyiniz.” ifadeleri bulunan Twitter hesabından, “Şahsıma atılan tüm iftiraları reddediyorum. Devletimin yanındayım kısa bir süre sonra gerçekleri yazacağım” mesajı paylaşıldı.

Adil Öksüz adına açılan hesap politikacıları, basın kuruluşlarını ve gazetecileri takip listesine alırken, ilk takip ettiği kişilerin Hüseyin Gülerce, Emre Uslu, Adem Yavuz Arslan gibi eski Cemaatçi isimler olması dikkat çekti.

Sözkonusu hesabın profil fotoğrafında Adil Öksüz’ün bilinen fotoğrafı kullanılırken, “header” olarak tanımlanan başlık kısmında da “Allah de ötesini bırak…” ifadeleri yer aldı. Hesaptan dün yapılan iki paylaşımda “Sessizliğimi koruyup olan bitenleri izliyorum, hakkımda mesnetsizce atılan iftiralara cevap verme gereği oluştu artık” ve “Şahsıma atılan tüm iftiraları reddediyorum. Devletimin yanındayım kısa bir süre sonra gerçekleri yazacağım. Son söz milletindir” yazılı paylaşımlarda bulunuldu. Twitter hesabının kim tarafından açıldığı henüz bilinmiyor.