Adana'da tuhaf olay: Üniversiteli genç "merak ettim" diyerek kendini yaktı

Adana'da bir üniversite öğrencisi iddiaya göre 'nasıl yanacağını merak ederek' kendini ateşe verdi.

Adana'da tuhaf olay: Üniversiteli genç

Adana’da bir üniversite öğrencisi iddiaya göre ‘nasıl yanacağını merak ederek’ kendini ateşe verdi. Çevredeki vatandaşlar fark edip gence su dökerek söndürürken, feci şekilde yanan genç olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırdı.

Olay Adana’nın Sarıçam ilçesi meydana geldi. Çukurova Üniversitende Bilgisayar Mühendisliği okuyan Mehmet Ali D. (18) yemek yemek için arkadaşından borç para aldı, parayı aldıktan sonra kaldığı erkek öğrenci yurdundan çıktı.

Borç aldığı parayla, 3 şişe kandil yağı alan Mehmet Ali D. boş bir araziye gitti. Mehmet Ali D. daha sonra, 3 şişe kandil yağını üzerine dökerek, kendini ateşe verdi. Kendini ateşe veren Mehmet Ali D. koşmaya başladı, o sırada çevredeki vatandaşlar fark edip gence su dökerek söndürdü.

“Nasıl yanacağımı merak ettim”

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından genç Adana Balcalı Hastanesi’ne kaldırdı. Olay anında genci söndüren vatandaşlardan Çağlar Dinç, “‘Merak ettim’ dedi, nasıl yandığımı merak ederek yaktım kendimi dedi. Durumu ise çok kötüydü, elbiseleri tamamen yanmış çırılçıplak bir haldeydi. Daha sonra çöp konteynerının içine su doldurdum ve gencin üstüne döktüm” derken bir başka vatandaş Kadir Tunay şunları söyledi, “Dizi izliyordum, bir ateş yandı. Genelde içki içmeye gelenler oluyordu, yine öyle zannettim sonra bir alev topu koşmaya başladı. İnsan boyu buraya doğru koşarken, fark edip söndürdük”