'Adalet Yürüyüşü'ne yeni tehdit: Şehadet için rabbimize yalvarıyoruz

CHP'nin 'Adalet Yürüyüşü'ne katılanlara yönelik olarak AKP'lilerden ölüm tehditleri gelmeye devam ediyor.

'Adalet Yürüyüşü'ne yeni tehdit: Şehadet için rabbimize yalvarıyoruz

CHP’nin Ankara’dan İstanbul’a başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ne katılanlara yönelik olarak AKP’lilerden ölüm tehditleri gelmeye devam ediyor.

AKP güdümlü gençlik örgütlerinden ‘Fatih’in Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği’ isimli kuruluşun başkanı olduğu bilinen Bülent Gürpınar, sosyal medya hesabından ‘Adalet Yürüyüşü’nde olanları hedef aldığı paylaşımda, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğündeki yürüyüşçülere ‘ders vereceklerini’ ve bunu yaparken de 15 Temmuz’daki ‘şehit’ olmak istediklerini yazdı.

Facebook hesabında profilindeki ‘Alp’ kostümlü fotoğrafıyla dikkat çeken Gürpınar, “Adalet için yürüyenlerin istanbula girişi 15 Temmuz gibi olacakmış tesadüfmü tabiki değil bizde 15 temmuzda hainre nasıl ders verdiysek yine veririz biz rabbimize şehadet için yalvarıyoruz gerisini onlar düşünsün” ifadelerini kullandı.

Gürpınar bir sonraki paylaşımında da yürüyüşe yönelik amaçlarını gerçekleştirmek için AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘çıkın’ demesini beklediklerine dikkat çekti.

‘Adalet Yürüyüşü’ daha önce de, İzmir’de Karabağlar Belediye Meclisi Üyesi AKP’li Emrah Kavuz liderliğindeki bir grup tarafından hedef alınmış, CHP lideri Kılıçdaroğlu da ölüle tehdit edilmişti.

http://gazetemanifesto.com/2017/06/22/video-kilicdaroglu-video-kilicdaroglu-ve-yuruyusculeri-olumle-tehdit-ettiler-reisin-bir-kelimesine-bakiyoruz-olum-tehdidi-reisin-bir-kelimesine-bakiyoruz/