'Adalet Kurultayı'na atletli çağrı

CHP’nin Çanakkale’de yapılan ve 4 gün sürecek olan ‘Adalet Kurultayı’na katılmak üzere Kayseri’den yola çıkan Melikgazi ilçe teşkilatı üyeleri, ‘atlet’ tartışmasında Kemal Kılıçdaroğlu’na destek çıkıp, yolda verdikleri molada atletli piknik pozu verdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü sırasında çekilen, atletli fotoğrafın da yer aldığı bazı fotoğrafları geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise atletli fotoğraf... View Article

'Adalet Kurultayı'na atletli çağrı

CHP’nin Çanakkale’de yapılan ve 4 gün sürecek olan ‘Adalet Kurultayı’na katılmak üzere Kayseri’den yola çıkan Melikgazi ilçe teşkilatı üyeleri, ‘atlet’ tartışmasında Kemal Kılıçdaroğlu’na destek çıkıp, yolda verdikleri molada atletli piknik pozu verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü sırasında çekilen, atletli fotoğrafın da yer aldığı bazı fotoğrafları geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise atletli fotoğraf hakkında “Birisi sözde ‘Adalet Yürüyüşü’ yapıyor. Arada sırada karavana oturup atletle yemek yiyor. Bugün de baktım bir gazete başlık atmış ‘vatandaş filanca’ diye. Bu benim vatandaşıma hakarettir. Benim vatandaşım bir gazeteciyi çağıracak beni böyle çek diyecek. Ondan sonra da ben Atatürk’ün partisinin başıyım. Atatürk’ü böyle atletle yemek yerken görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu? Böyle bir şey var mı? Bunlar trajikomik görüntüler. Onlar bu görüntülerle zavallı hale düşüyorlar. Milletim ona gereken dersi verdi yine verecek” dedi.