ABD'den Gökçek'in 'dua' çağrısına: Hayal bile edemiyorum...

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, 'daha çok Irma ve Harvey' için dua çağrısına yanıt verdi.

ABD'den Gökçek'in 'dua' çağrısına: Hayal bile edemiyorum...

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, “ABD’de daha çok felaketler yaşanması için dua edin” çağrısı yapan twitter mesajının sorulması üzerine “Ben inançlı bir kadınım ve umarım o dualar yalnızca sağır kulaklara düşer” diye yanıt verdi.

DHA‘nın aktardığına göre, ABD’de yaşayan yabancı gazetecilerin sorularını yanıtladığı basın toplantısında bir gazetecinin AKP’li Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, sosyal medya hesabından yazdıklarıyla “İrma, Harvey benzeri daha çok yaşanması için dua etmelerini istediği mesajlarını aktarması üzerine şaşkınlığını belli eden Nauert, gazetecinin sorusunu bitirmeden araya girip “Ben kendim inançlı bir kadınım ve umarım o dualar yalnızca sağır kulaklara düşer. Çünkü, herhangi bir ulusun trajedi yaşaması için dua edilmesini hayal bile edemiyorum, gerçekten” diyerek tepki gösterdi.

http://gazetemanifesto.com/2017/09/12/melih-gokcekin-kasirga-sevinci-duaya-devam/