ABD Dışişleri Bakanlığı, referandumla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı

ABD tarafından gayri resmi referandum sonuçlarıyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı. ABD Dışişleri Bakanlığı’nın isminin açıklanmasını istemeyen bir sözcüsü, Anadolu Ajansı muhabirinin sorusuna e-posta yoluyla gönderdiği kısa açıklamada, “Sonuçlar doğrulanıncaya ve AGİT’in (Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı) ilk bulguları açıklanıncaya kadar değerlendirme yapmak istemiyoruz” dedi. Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri de, Başkanlık referandumunda yaşanan hukuksuzluk ve usulsüzlüklerle ilgili açıklama yapmış... View Article

ABD Dışişleri Bakanlığı, referandumla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı

ABD tarafından gayri resmi referandum sonuçlarıyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

ABD Dışişleri Bakanlığı’nın isminin açıklanmasını istemeyen bir sözcüsü, Anadolu Ajansı muhabirinin sorusuna e-posta yoluyla gönderdiği kısa açıklamada, “Sonuçlar doğrulanıncaya ve AGİT’in (Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı) ilk bulguları açıklanıncaya kadar değerlendirme yapmak istemiyoruz” dedi.

Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri de, Başkanlık referandumunda yaşanan hukuksuzluk ve usulsüzlüklerle ilgili açıklama yapmış ve AGİT’in raporunu “endişeyle” beklediğini ifade etmişti.

http://gazetemanifesto.com/2017/04/17/ap-turkiye-raportoru-adil-bir-secim-olsaydi-neler-yasanacagini-hayal-edin/