7 çocuklu kadın üvey evladınca döve döve öldürüldü

Şanlıurfa merkeze bağlı Yardımcı Mahallesi’nde yaşayan Nahiye A. isimli Suriyeli hamile kadın, iddiaya göre sert bir cisimle dövüldü ve sonra da ikinci kattan aşağı atılarak kaza süsü verilmeye kalkışıldı. Anlatılanlara göre 2004 yılında Türkiye’ye göçen Nahiye A.’nın ilk eşinden olan çocukları ile şimdiki eşinden olan çocukları arasında bir kavga çıktı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin... View Article

7 çocuklu kadın üvey evladınca döve döve öldürüldü

Şanlıurfa merkeze bağlı Yardımcı Mahallesi’nde yaşayan Nahiye A. isimli Suriyeli hamile kadın, iddiaya göre sert bir cisimle dövüldü ve sonra da ikinci kattan aşağı atılarak kaza süsü verilmeye kalkışıldı.

Anlatılanlara göre 2004 yılında Türkiye’ye göçen Nahiye A.’nın ilk eşinden olan çocukları ile şimdiki eşinden olan çocukları arasında bir kavga çıktı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin genç kadının uzun süre önce öldüğünü tespit ettiğini ileri süren yakınları, suçluların cezalandırılması için yetkililere seslendi. 7 çocuk annesi hamile Nahiye A.’nın cesedi yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Polis olayla ilgili İ.A.A. isimli bir kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.