7 bakanlığa yapılan atalamalar Resmi Gazete'de yayımlandı

7 bakanlığa atamalar yapıldı.

7 bakanlığa yapılan atalamalar Resmi Gazete'de yayımlandı

Aile ve Sosyal Politikalar, Çevre ve Şehircilik, Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Maliye ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarında atamalar yapıldı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Aile ve Sosyal Politikalar, Çevre ve Şehircilik, Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Maliye ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarında atama yapılmasına dair karar yayımlandı.

Buna göre; Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında açık bulunan Tapu ve Kadarstro Yozgat Bölge Müdürlüğüne Tapu ve Kadastro Elazığ Bölge Müdürü Tamer Taşkıran’ın, bu suretle boşalacak olan Tapu ve Kadastro Elazığ Bölge Müdürlüğüne Muhir Tuncer’in atanması uygun gördüldü.

Açık bulunan Kırşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Necmettin Şeker atandı.

Ekonomi Bakanlığında açık bulunan Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğüne Aydın Güler atandı. Açık bulunan Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğüne Batı Karadeniz Bölge Müdürü Muzaffer Ertürk’ün atanması, bu suretle boşalacak olan Batı Karadaniz Bölge Müdürlüğüne Batı Anadolu Bölge Müdürü Sadık Cinaz’ın getirilmesi uygun görüldü.

Türkiye Elektromekanik Sanayi A. Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kuruku Üyeliğine Ramazan Usta atandı. Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A. Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Feridun Alak’ın yeniden atanması uygun görüldü.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Yinal Yağan atandı. Açık bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşavirliğine Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Zafer Alper’in atanması uygun görüldü.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine İbrahim Halil Akbaş, açık bulunan Müsteşar Yardımcılığına Bakanlık Müşaviri Volkan Mutlu Coşkun atandı.

Kilis İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Aldemir’in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verildi.

Maliye Bakanlığına bağlı İzmir Defterdarı Tamer Utkucu, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Karayolları Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına Mücahit Arman, açık bulunan Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcılığına Can Erel atandı.