40 yıllık 'FETÖ'cüye kalkan oldu: Gülerce DEVLET'in adamıdır

AKP'nin medyada tetikçisi, Fethullah Gülen'in uzun yıllar sağ kolu olarak çalışan Hüseyin Gülerce'ye sahip çıktı

40 yıllık 'FETÖ'cüye kalkan oldu: Gülerce DEVLET'in adamıdır

AKP’nin medyada tetikçi isimlerinden Cem Küçük, uzun yıllar Fethullah Gülen’in sağ kolu gibi çalışan, şimdilerde ise Cumhuriyet ve Sözcü davalarında ‘tanık’lık yapan Hüseyin Gülerce’ye sahip çıktı, “Gülerce DEVLET’in adamıdır” dedi.

Kendisinin geçmişiyle ilgili arşivlerde de çok sayıda Gülen ve cemaat övgüsü dolu sözleri olduğu bilinen Cem Küçük, AKP’nin yayın organlarından Türkiye gazetesindeki yazısında Gülerce’nin herkesçe malum olan Fethullahçılık sicilini aklamaya çalıştı. Küçük, Gülerce’yle ilgili ifşaatları ortaya koyan gazetecileri de her zamanki üslubuyla tehdit ederek “bedel ödeyeceksiniz” sözlerini sarfetti. Gülerce için “Devletin adamıdır” tanımını yapan Küçük, aslında AKP ile ‘FETÖ’nün birbirinden ayrılması imkansız yapışık ikizler olduğunu da dolaylı olarak dile getirmiş oldu.

Küçük’ün “Hüseyin Gülerce’nin FETÖ ile mücadelesi” başlıklı yazısında ilgili bölüm şöyle:

“Son dönemde hem Aydın Doğan hem Turgay Ciner hem de Erdoğan Demirören medyasındaki yazarlarda çirkin bir moda başladı. 2014-16 arasında inanılmaz gayretler göstererek FETÖ’nün bitirilmesine büyük katkı sağlamış adamlara FETÖ’cülük iftirası atıyorlar.

Bu yapılan şey düpedüz hainliktir ve bu alçakça iftiraları atanlar hiç şüphe yok ki bedelini ödeyecektir. FETÖ ile mücadele eden adamlara saldırarak FETÖ’ye destek veren herkes layığını bulur. Organize şekilde saldırıya uğrayan Hüseyin Gülerce çok açık ve ilk kez söylüyorum ki büyük harfle DEVLET’in adamıdır. Sizlerin Gülerce’yi harcamaya gücü yetmez. Sizler zavallı ve güçsüz tiplersiniz. Gülerce 17-25 Aralık sürecinden önce de 11 Şubat 2012 tarihinden itibaren DEVLET’e yardım etmeye başlamış ve Gülen’e dair içeriden bilgileri ilk o zaman DEVLET’e vermiştir. Gülerce milletinin yanında saf tutmuştur. Esasen Gülerce’nin Gülen’in aleyhinde faaliyete başladığı tarih 11 Şubat 2012’dir. Kayıtlar açıktır. Elbette Gülerce bu süreçte Gülen örgütünde var olmaya devam etmiş ve içeriden kritik bilgileri DEVLET için toplamayı sürdürmüştür. Bu büyük bir özveri ve fedakârlıktır. Gülerce hayatını riske atmıştır. DEVLET’in Fetullahçı terör örgütüyle mücadelesine Gülerce’nin büyük katkıları olmuştur. 17 Aralık 2013’ten sonra Gülerce’nin Gülen ile de hiçbir telefon teması olmadığı resmî kayıtlarda açıktır.”