21 yaşındaki Zülal'in katilinin ifadesi ortaya çıktı

21 yaşındaki üniversiteli Zülal'i öldüren zanlı, "Kullandığım ilaçlar ve alkolün etkisiyle neden tartıştığımızı bile hatırlamıyorum, çok pişmanım" dedi.

21 yaşındaki Zülal'in katilinin ifadesi ortaya çıktı

İzmir’in Bornova ilçesinde, bir gün önce tanıştığı Zülal Tütüncü’yü öldüren Günhan Ö. polise verdiği ifadesinde, “Eğlenirken tanıştık. Gece saat ikiye kadar birlikte alkol aldık. Daha sonra Bornova’daki evime gittik. Aramızda tartışma çıktı. Kaygı bozukluğu rahatsızlığım olduğu için tedavi görüyorum. Kullandığım ilaçlar ve alkolün etkisiyle neden tartıştığımızı bile hatırlamıyorum, çok pişmanım” dediği öğrenildi.

“NEDEN TARTIŞTIĞIMIZI HATIRLAMIYORUM”

Gözaltına alınan şüpheli Günhan Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polisteki ifadesi ortaya çıkan Günhan Ö.’nün, “Olay gecesi barda eğlenirken tanıştık. Gece saat ikiye kadar birlikte alkol aldık. Daha sonra Bornova’daki evime gittik. Aramızda tartışma çıktı. Kaygı bozukluğu rahatsızlığım olduğu için tedavi görüyorum. Kullandığım ilaçlar ve alkolün etkisiyle neden tartıştığımızı bile hatırlamıyorum, çok pişmanım” dediği öğrenildi.

http://gazetemanifesto.com/2017/12/18/kadin-cinayeti-21-yasindaki-zulali-oldurdu-polisi-aradi/