18 Mart etkinliklerinde Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yuhalandı!

18 Mart Törenlerinde Çanakkale Belediye Başkanı'na saygısızlık yapıldı.

18 Mart etkinliklerinde Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yuhalandı!

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102.yıldönümü için düzenlenen törenlerde konuşma yapmak için kürsüye çıkan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan statta bulunan konuklar tarafından yapılan gürültülerle engellenmeye çalışıldı. Her yıl olduğu gibi şehir dışından otobüslerle Çanakkale’ye getirilen AKP’liler stadyumda yerlerini aldılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinleyen AKP’liler, sıra Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın konuşmasına gelince bağırarak ve ıslık çalarak Gökhan’ın konuşmasını engellemeye çalıştılar.

İlki geçen sene yaşanmıştı

Çanakkale Aynalı Pazar gazetesinin haberine göre, Çanakkale dışından otobüslerle gelen kalabalıklar uzun yıllardır törenler için gelirken; Ülgür Gökhan’ın yuhalattırılması ilk kez geçen seneki anma törenlerinde yaşanmıştı. Bu yıl da şehir dışından gelen AKP’liler yine Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın konuşmasını engellemeye çalıştılar. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise kalabalıkların bağırış ve ıslıklarına aldırmadan konuşmasını tamamladı. Yaşanan olay sosyal medyada da canlı video olarak statta bulunan kişilerce paylaşıldı.

Yüzlerce otobüs Karacaören’de

18 Mart Törenlerine getirilen vatandaşları taşıyan yüzlerce otobüs, Karacaören Ovasında park halinde bekletilirken; getirilen vatandaşlarca Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı yuhalanması statyumda bulunan Çanakkalelilerin de tepkisini çekti. Stayumda bulunan Çanakkaleliler yaşanan olayları sosyal medyada video ile paylaşırken; tepkilerini de dile getirdiler.