Yine Metro Turizm, yine sapıklık!

Metro Turizm'in muavinlerinin cinsel saldırı vakaları bitmek bitmek bilmiyor.

Yine Metro Turizm, yine sapıklık!

AKP ile yakın ilişkisi bilinen Galip Öztürk’ün şirketi Metro Turizm’de skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Metro Turizm’in otobüsünde üniversite öğrencisi genç kadına uyuduğu sırada cinsel saldırıda bulunan muavin vakasından sonra, şimdi de yine bir kadın yolcunun Metro Turizm ‘Kaptan Yardımcısı tarafından ‘röntgenlenerek’ sosyal medyada fotoğraflarının paylaşıldığı ortaya çıktı. Utanç verici olaydan sonra şirketten yapılan açıklamada sözkonusu çalışanın ‘merkeze çağrıldığı’ belirtildi.

Azad Zengin adlı Twitter kullanıcısının ortaya çıkardığı görüntülerde, Facebook hesabındaki kişisel bilgi bölümünde kendisini Metro Turizm’de ‘Kaptan Yardımcısı’ olarak gösteren Emre Uzun adlı kişinin, firmanın otobüsünde seyahat ederken uyuyan bir kadının göğüslerini gösterecek şekilde fotoğrafını çekip Facebook’taki sosyal ağlarda paylaştığı görülüyor.

EMRE UZUUNmetro2

odatvv

 

Metro Turizm’in ardı arkası kesilmeyen taciz ve sapıklık vakalarının yeni halkası fotoğraflar ortaya çıktıktan sonra kısa içinde binlerce Twitter kullancısı tarafından paylaşıldı.

Şirket’ten açıklama: Merkeze çağırdık

Skandal olaydan sonra Oda Tv’ye konuşan şirket yetkilileri, söz konusu şahsın kendilerinin çalışanı olduğunu doğruladı. Çalışan hakkında soruşturma başlatıldığını söyleyen yetkililer, şahsın merkeze çağrıldığını ifade ettiler. Açıklamada şahsın Metro Turizm’e hesabının ‘hacklendiği’ savunması yaptığını da aktarıldı.