Yıldırım Demirören bildiğiniz gibi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, katıldığı hakemler seminerinde 'yeter Demirören' dedirtecek bir harekete imza attı.

Yıldırım Demirören bildiğiniz gibi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, katıldığı hakemler seminerinde ‘yeter Demirören’ dedirtecek bir harekete imza attı. Demirören,  konuşması alkışlanmayınca, salondakilere “Alkış yok mu ya?” diyerek tepki gösterdi. Demirören konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye’de futbolla ilgili herkesin futbolla ilgili hangi fotoğrafı istediğine karar vermesi lazım. Ya birini seçip dünyada söz sahibi olacağız ya da diğerini seçeceğiz. Biz kararımızı verdik, çalışmalara hız verdik. Biz bir adım attık, genç hakemlere şans verdik, insiyatif verdik. Hataları olacak, zamana ihtiyaçları olacak dedik. Adı üzerinde genç hakem. 27 yaşındaki bir hakemimiz Süper Lig’e çıkacak. İlk kez bu kadar genç bir hakem Süper Lig’de yer alacak. Futbol Play Station oynamaya benzemez, bilgisayar değil insan eseridir. İnsanın olduğu yerde hata olur. Ama bu demek değildir ki ciddi hatalar yapanların arkasında duracağız. Türk futbolu en büyük zararı hakem hatalarından değil hakem tartışmalarından görüyor. İş hakemliğinizin tartışılmasına kadar geliyor. Yabancı hakem konuları gündeme getiriliyor. Türk hakemliğinin dünyada söz sahibi olduğu ortamda yabancı hakem tartışmak akıl işi değildir. Yabancı hakem isteyenlerin yaptıkları Türk futboluna ihanettir.”