Yeni Akit zıvanadan çıktı: Kürtaj karşıtı propaganda yapacağım diye vahşet körüklemeye çalışıyor

Bugün Yeni Akit gazetesinde çıkan 'Kürtaj Cinayettir' başlıklı haberde iğrenç görüntüler yer aldı.

Yeni Akit zıvanadan çıktı: Kürtaj karşıtı propaganda yapacağım diye vahşet körüklemeye çalışıyor

Bugün Yeni Akit gazetesinde çıkan ‘Kürtaj Cinayettir’ başlıklı haberde iğrenç görüntüler yer aldı.

Kürtaj karşıtlığı üzerinden yapılan haberde ‘İşte kürtaj sırsında bebeğin hissettikleri’ diye kürtaj sırasında kolu ve bacağı tek tek kopan bebek görseli kullanıldı.

akit_kurtaj

Ülkemizde kürtaj için yasal sınır 10 haftadır. 10 haftalık bir bebeğin bile görselde göründüğü şekilde bir vahşetle kürtaj edilmesi mümkün değildir. Kürtaj işlemi ucu bu amaç için üretilmiş vakum yaratan özel enjektörle yapılır. Aynı zamanda 10 haftalık bir bebeğin boyu yaklaşık 3.1-4.2 cm ve ağırlık yaklaşık 5 gr’dır.

Gerici Yeni Akit’te çıkan haberin tamamı ise şu şekilde;

“Sadece Türkiye’de her yıl en az 100.000 bebek daha doğmadan katlediliyor…

‘BUNU YAPAN BÜTÜN İNSANLIĞI ÖLDÜRMÜŞ SAYILIR’

Din Görevlileri Birliği Derneği (Din-Bir-Der) Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım, “Müslümanlıkta ruh cenine üflendikten sonra o cenine dokunup onu aldırmak cinayettir” dedi. Yıldırım, şu uyarılarda bulundu: “Dolayısıyla bunu yapanlar Allah indinde bir cana kıymış olurlar. Çok büyük günahtır ve suçtur. O bakımdan bütün Müslüman kardeşlerimizi uyarıyoruz hatta din görevlileri de bu konuda halkı en yüksek dozda aydınlatmalıdır. 100 bin rakamı çok yüksek ama bir can dahi olsa, bir cana kıyan bütün insanlığı öldürmüş gibidir buyruluyor. 100 bin sayısı bu işin fecaatini gösterir. Ülkemiz nereye gidiyor? İnsanımızın maneviyatının yükseltilmesi mecburiyeti var.”