Yargıtay MHP kararını açıkladı

Yargıtay, MHP’nin kurultayıyla ilgili dosyayı Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı. Bu karar, bir delegenin başvurusu üzerine alındı. MHP’de karşılıklı alınan mahkeme kararlarıyla adeta yılan hikâyesine dönen olağanüstü kurultay sürecinde Yargıtay’dan yeni bir karar geldi. Yargıtay, MHP kurultayıyla ilgili dosyayı Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı. Yargıtay bu kararı, bir delegenin başvurusu üzerine aldı. MHP’deki tüzük kurultayıyla ilgili kararı Anayasa Mahkemesi... View Article

Yargıtay MHP kararını açıkladı

Yargıtay, MHP’nin kurultayıyla ilgili dosyayı Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı. Bu karar, bir delegenin başvurusu üzerine alındı.

MHP’de karşılıklı alınan mahkeme kararlarıyla adeta yılan hikâyesine dönen olağanüstü kurultay sürecinde Yargıtay’dan yeni bir karar geldi. Yargıtay, MHP kurultayıyla ilgili dosyayı Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı.

Yargıtay bu kararı, bir delegenin başvurusu üzerine aldı. MHP’deki tüzük kurultayıyla ilgili kararı Anayasa Mahkemesi verecek.

MHP: AYM’ye gönderilmedi, süreç devam ediyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Kongre dosyasının Yargıtay 18. Hukuk Dairesi tarafından Anayasa Mahkemesi’ne gönderildiğine ilişkin haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İnceleme başlatılmış olup hukuki süreç devam etmektedir” dedi