Yandaşlar "katil" telaşında

Takvim gazetesi skandal bir habere imza atarak, cihatçı Türkmen çetelerinden birinin elebaşısı Alparslan Çelik'in hedef gösterildiğini iddia etti.

Yandaşlar

56a9183e67b0a902b099cddfTakvim gazetesi skandal bir habere imza atarak, cihatçı Türkmen çetelerinden birinin elebaşısı Alparslan Çelik’in hedef gösterildiğini iddia etti.

Cihatçı Türkmen çeteleri ile birlikte Suriye’de savaşan ve Türkiye hava sahamıza girdiği iddiasıyla düşürülen Rusya’ya ait savaş uçağından paraşütle atlayan pilotlardan Oleg Peşkov’u öldüren Alparslan Çelik, yine cihatçı terör örgütleri içerisinde Türkmendağı’nda savaşırken Suriye Arap Ordusu tarafından öldürülen MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük’ün cenaze töreninde ortaya çıkmıştı.

Alparslan Çelik, görüntüleri daha sonra internete de düşen, yaralı Rus pilotu paraşütle iniş yaparken ateş edip öldüren cihatçı teröristlerin başındaydı. Çelik, daha sonra Hürriyet gazetesine verdiği röportajda, “O pilotun attığı bombalarla kardeşlerimiz şehit oldu… Kısasta hayat vardır!” demişti.

Hürriyet gammazlamış

İşte Takvim gazetesi, Alparslan Çelik’in bir başka cihatçı terörist MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük’ün cenazesine katılmasını haber yapan Hürriyet gazetesini “gammazlamak” ve “Rusya’ya hedef göstermek” ile suçladı.

 

 

Takvim gazetesi, haberinde Rusya’nın bu haber üzerine İstanbul’a 19 kişilik suikast timi gönderdiğini iddia ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in de gizli servis FSB’ye Çelik’in vurulması emrini verdiğini ve suikast görevinin Çeçenistan Devlet Başkanı Ramzan Kadirov’a ihale edildiğini de yazdı.

MHP’liler terörist arkadaşlarını yalnız bırakmadı

‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün namaz kıldırdığı cenazeye MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Genel Başkan Yardımcıları Celal Adan, Atilla Kaya, Semih Yalçın, İzzet Ulvi Yönter de saf tuttu. Cenazeye, Meral Akşener de katıldı.

Alparslan Çelik, cenazeden sonra gazetecilerin “Siz ne zaman Suriye’den geldiğiniz?” sorusuna ise “Ben buradayım, oradayım. Gidip geliyorum. Şimdi de cenaze için geldim. Tekrar giderim” karşılığını vermişti.