Yandaşlar Fatih Terim'i de istiyor: "İsmail Demiriz nasıl yardımcılığını yaptı?"

AKP'nin sıkı militanı Cem Küçük, 'FETÖ' soruşturmasında gözaltı kararı verilen İsmail Demiriz'le ilgili suçlamalarda bulundu.

Yandaşlar Fatih Terim'i de istiyor:

Yandaş gazeteci Cem Küçük, futbolda ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen İsmail Demiriz’le ilgili “Bu adam Fatih Terim’in yardımcılığını nasıl yaptı?” dedi.

Futbolda ‘FETÖ’ yapılanması gerçekleştirdikleri iddiasıyla Hakan Şükür, Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz gözaltı kararı verilmişti.

AKP’nin Türk basınına ‘armağan’ı olan gazetecilerden Cem Küçük, Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in sahibi olduğu Beyaz TV ekranlarında, Fatih Terim’in yardımcısı İsmail Demiriz ile ilgili suçlayıcı açıklamalarda bulundu.

AKP’li yazarlar arasında “Cemaat”çi avcılığıyla göze çarpan isimlerinden olduğu bilinen Küçük, İsmail Demiriz’in ‘Fethullahçı bir terörist’ olduğunu söylerken, “Bunu herkes biliyor. Bu adam TFF’de Fatih Terim’in yardımcılığını nasıl yaptı? Ben buradan hem Fatih Terim’e hem de Yıldırım Demirören’e soruyorum. İsmail Demiriz gibi Fethullahçı terörist olduğunu herkesin bildiği bir adam TFF’de Fatih Terim’in yardımcılığını nasıl yapıyor? Bu adamı Fetih Terim mi; Yıldırım Demirören mi işe aldı?” dedi.

‘Nasıl olur da Terim’in yardımcısı olur?’

İsmail Demiriz’in 15 Temmuz’a kadar Fatih Terim’in yardımcısı olduğunu dikkat çeken Cem Küçük, “Fatih Terim’in olduğu yerde tek yetkili Terim’dir. Adam astığı atık kestiği kestik. İsmal Demiriz Cumhurbaşkanımızın kellesini almaya çalışan Fethullahçıların futboldaki bir numarası. Bu adam nasıl olur da Terim’in yardımcısı olur? Bu adam 15 Temmuz’a kadar Terim’in yardımcısıydı. Skandala bak. Hakan Şükür bir ise bu on. Bu adam futbol imamı.” ifadelerini kullandı.