Yandaşlar 3'lü 'pişti' yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüşmesi sonrası AKP'nin yayın organları birbiriyle aynı manşetleri attı.

Yandaşlar 3'lü 'pişti' yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Rusya’nın Saint Petersburg kentindeki görüşmesi sonrası AKP’nin yayın organları birbiriyle aynı manşetleri attı.

‘Uçak krizi’yle başlayıp yaklaşık 9 ay süren ‘gerginliğin’ ardından, Rusya’da bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin, iki ülke arasında ilişkilerin eskiye dönmesi konusunda ‘kararlılık’ vurgusu yapmıştı.

Görüşme sonrası Putin ve Erdoğan, iş dünyası toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan buradaki konuşmasında, Rusya’yla krizi de malum adresi işaret ederek, “FETÖ’nün iki ülke ilişkilerine kastettiği anlaşılıyor” dedi

Putin ve Erdoğan görüşmesi yandaş medyada dagündemin en tepesindeydi. İktidar yanlısı Güneş, Star ve Demirören grubuna bağlı Vatan gazeteleri bugün aynı manşetle ‘pişti’ oldu. Üç gazete de “Nerede kalmıştık” manşetiyle çıktı. Farklı ayrıntılar ve görseller ile haberi manşetine çeken gazeteler ‘Tarihi Zirve’ ve ‘Buzlar’ Eridi üst başlıklarını kullandılar.

İşte “Nerede Kalmıştık” manşetiyle çıkan üç yandaş gazete: