Yandaş yazar 'yatak odaları'nda: "11 ablanın hamile çıkması tesadüf olabilir mi?"

Murat Kelkitlioğlu, gözaltına alınan 11 "Cemaat" ablasının hamile olduğu ortaya çıkınca, "Böyle bir tesadüf olabilir mi?" diye sordu.

Yandaş yazar 'yatak odaları'nda:

AKP’nin yayın organlarından Akşam gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu,  ‘FETÖ’ soruşturmasında gözaltına alınan 11 “Cemaat” ablasının hamile olduğu ortaya çıkınca, “Böyle bir tesadüf olabilir mi?” diye sordu.

Kelkitlioğlu, Akşam’da yer alan “Adliyede 11 ‘abla’ da hamile çıktı!” başlıklı köşe yazısında, “Cemaat ablası” olduğu iddiasıyla Kartal adliyesinde görevli 11 kadının gözaltına alındığını yazdı. “Gözaltına alınan kadın militanların 11’i de hamile. Bazıları 2, bazıları da 5 aylık” diyen yazar “Böyle bir tesadüf olabilir mi?” dedi.

Ortaya çıkan durumun ‘kaçış planı’ için önceden hazırlandığını öne süren yazarın yaklaşımı akıllara, bugün ‘FETÖ’ye yıkılan Balyoz ve Ergenekon gibi kumpas davalarında yargılananların da “yatak odalarına girilerek” delil üretildiği, ancak 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları sonrasında bozulan AKP-Cemaat ittifakı dönemini getirdi.

İşte Kelkitlioğlu’nun bugünkü yazısındaki ilgili bölüm:

“Kartal Adliyesi’nde FETÖ’cülere yönelik bir operasyon yapılıyor. Adliyede görevli 11 ‘abla’ gözaltına alınıyor.

Şimdi sıkı durun!

Gözaltına alınan kadın militanların 11’i de hamile. Bazıları 2, bazıları da 5 aylık.

Böyle bir tesadüf olabilir mi?

‘kaçış’ PLANı mı?

Yaşadıklarımızı düşündüğümüzde bunun altında da başka bir plan olduğunu düşünmekten alıkoyamıyorsunuz kendinizi.

Bilgi aldığım kaynakların bu durumla ilgili oldukça çarpıcı açıklamaları var tabii ki;

Onlara göre bu, FETÖ’nün militanlarını kurtarma yollarından sadece biri. Çünkü, örgüt üyesi 11 kadının aynı anda hamile kalması çok zor gözüküyor. Gözaltı süreleri uzamasın diye örgüt aklı bu yola başvurmalarını istemiş olabilir.

Diğer bir ön alma yöntemi de; sorgulama sırasında polis ve savcının sıkıştırmalarının önüne geçmek.

Aklımın durduğu, mantığımın almadığı bu olay karşısında siz ne düşünürsünüz bilemem; ama ben “FETÖ’nün, militanlarının yatak odalarına bile müdahale ettiğini” düşünüyorum.”