Vodafone Arena'da iş cinayeti: Beşiktaş işçiyi suçladı

Beşiktaş'ta yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı'nda iskeleden düşen bir işçi yaşamını yitirdi.

Vodafone Arena'da iş cinayeti: Beşiktaş işçiyi suçladı

Beşiktaş’ta yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı’nda iskeleden düşen bir işçi yaşamını yitirdi.

İnşaat çalışmalarının devam ettiği Vodafone Arena’da boyacı ustası Şahin Aydın 20 metreden düşerek yaralandı. Olayın hemen ardından stada gelen sağlık görevlileri, yaralı işçiye müdahale etti. Ancak tüm müdahalelere rağmen işçi hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Beşiktaş hayatını kaybeden işçiyi suçladı

Öte yandan, Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada hayatını kaybeden işçinin suçlanması dikkat çekti. Açıklamada, Şahin Aydın’ın kaza geçirme nedeni olarak “kemerini takmaması” gösterilmek istendi.

Vodafone Arena’da hayatını kaybeden işçiyle ilgili Beşiktaş Kulübünden yazılı açıklama yapıldı. “Vodafone Arena’da Kulübümüzü Derinden Üzen Kaza” başlıklı yazılı açıklamada şöyle denildi:

“İnşaat çalışmalarının devam ettiği Vodafone Arena’da boyacı ustası Şahin Aydın’ın kemerini takmaması sebebiyle 20 metreden düşerek yaşamını yitirmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kulübümüzü sarsan ve büyük üzüntüye sebep olan elim olayla ilgili incelemeler devam etmektedir. Elim kaza ile ilgili detaylı bilgiler daha sonra iletilecektir.

Merhum Şahin Aydın’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz.”